?

Log in

Userpic

sipana's Journal

Name:
Sirkuksen parrakkaat naiset
Membership:
Open
Posting Access:
All Members , Moderated
Sirkuksen parrakkaat naiset on suomalainen feministiyhteisö, jonka tarkoitus on kolmijakoinen:

(1) yhdistää suomalaisia ja suomea puhuvia feministejä verkkoteitse,
(2) tarjota Bitch Magazine:n -kaltaista mediakriittistä feminististä näkökulmaa tämän päivän suomalaiseen yhteiskuntaan, ja
(3) tarjota verkkotilaa, jossa jäsenet voivat pohtia arkielämän tilanteita ja keskustella omista kokemuksistaan sukupuolellisen yhdenvertaisuuden vinkkelistä.

Yhteisön nimi on "sirkuksen parrakkaat naiset", lyhyesti sipana, koska itselleenkin pitää osata nauraa, ja olla samalla ylpeä siitä, että että on sirkuksen parrakas nainen. Mitään sukupuolivaatimuksia ei yhteisöllä kuitenkaan ole, eli ole mitä olet, ei se sen suurempi asia meille ole.

Yhteisölle ollaan tekemässä verkkosivu.

Yhteisön säännöt toistaiseksi:

1) Ei muiden yhteisöjen mainostusta ilman lupaa. (Luvan voi pyytää käyttäjältä superexposed sähköpostitse - jonka henkilökohtainen sähköpostiosoite on myös 'yhteisön' sähköpostiosoite.)

2) Ei turhia kysymyksiä siitä, miksi feminismi on tarpeellista. Asian pohtiminen on sinänsä hyväksyttävää, mutta selvennystä ei tämän yhteisön jäseniltä tarvitse tulla "ei-feministinä" kyselemään. Jos et ole feministi, miksi liittyisit feministiyhteisöön? Jäsenyyden lähtökohtana on olettama, että ymmärrät termin "feminismi" merkityksen, ja miellät itsesi sen kannattajaksi. Aktivisti ei ole pakko olla.

3) Ei homo- tai transvihaa (ne koetaan seksismin muodoiksi).

4) Jäseneksi pääsee liittymällä, toistaiseksi, mutta mikäli tarkoituksenvastaisia viestejä julkaistaan paljolti, jäsenyys tullee moderoiduksi.

5) Kielenkäyttö: pyritään kirjoittamaan hyvää, selkeää suomea, vaikka kiroillakin saa.

6) Ei mitään meemejä.
abortti, ajattelu, aktivismi, aktivistit, amatsonit, amnesty, amnesty international suomi, androgyyni, androgyynisyys, bell hooks, biseksuaalisuus, bitch magazine, dekonstruktio, drag, egalitarianismi, ehkäisy, feminismi, feministit, gender studies, heteroseksuaalisuus, heterous, homoseksuaalisuus, homot, homous, ihmisoikeudet, intersex, isyys, itsetunto, joku raja, judith butler, kansalaisoikeudet, keskusta, keskustelu, kokoomus, kolmas sukupuoli, kultainen keskitie, kulttuuri, kulttuurillinen monimuotoisuus, kunnioitus, kyberfeminismi, lasten oikeudet, lesbot, lesbous, luce irigaray, luovuus, matriarkaaliset yhteiskunnat, miehet, naiset, naisliitto unioni, naisten oikeudet, naistutkimus, naisviha, nuori vihainen nainen, omanarvon tunto, patriarkaalinen yhteiskunta, perusoikeudet, poikamaisuus, poikatytöt, pojat, poliittisuus, politiikka, queer theory, queer-teoria, radikalismi, rasisminvastaisuus, safe space, sdp, seksi, seksismi, seksivalistus, seksuaalinen tasavertaisuus, seksuaalisuus, seta, simone de beavouir, sovinismi, sukupuoliroolit, suomalaisuus, suomi, syrjinnänvastaisuus, syrjintä, tasa-arvo, tasa-arvolaki, tasapuolisuus, teoria, trans, transsukupuolisuus, tuki, tulva, turvallisuus, tyttömäisyys, tyttöpojat, tytöt, ura, uraputki, valta, vasemmistoliitto, verkottuminen, verkottunut feminismi, vihaisuus hyvästä syystä, vihreät, väittely, väkivalta, white ribbon day, yhdenvertaisuus, yhteiskunnallisuus, yhteiskunta, yhteisö, äitiys

Statistics

Welcome to the new LiveJournal

Some changes have been made to LiveJournal, and we hope you enjoy them! As we continue to improve the site on a daily basis to make your experience here better and faster, we would greatly appreciate your feedback about these changes. Please let us know what we can do for you!

Send feedback

Switch back to old version

LiveJournal Feedback

See a bug? Let us know! Here you can also share your thoughts and ideas about updates to LiveJournal

Your request has been filed. You can track the progress of your request at:
If you have any other questions or comments, you can add them to that request at any time.

Send another report Close feedback form

If you're a LiveJournal user, you will be logged in after submitting your request.

(optional, if you're a LiveJournal user only)

(optional, if you're a LiveJournal user only)

(not shown to the public)

If you have a billing inquiry, please go here to submit your question.

Provide a link to the page where you are experiencing the error

Do not include any sensitive information, such as your password or phone number. No HTML allowed.

If you can't pass the human test, email your inquiry to: support@livejournal.com

Please take a survey

Help us make LiveJournal better! Answer a few questions to share your experiences using LiveJournal with us. It won't take more than 10 minutes!

Take a survey

Welcome to LiveJournal

Create an account